Stejně jako precizní dortík potřebuje správný základ, i náš e-shop potřebuje cookies. Pomáhá nám vyladit tvůj nákupní zážitek k dokonalosti. Více informací zde.
Jemně mleté barvivo určené k barvení různých druhů potravin, jako jsou cukrovinky, dorty, dezerty, čokolády a další pečivo.
Tyto barvy se aplikují buď přímo na povrch potravin...
Jemně mletá potravinářská prachová barva, kterou se dá za sucha štětcem stínovat nebo za mokra malovat (odměřené množství barvy zakápneme alkoholem).
Lze s ní barvit polevy,...
Jemně mletá potravinářská prachová barva, kterou se dá za sucha štětcem stínovat nebo za mokra malovat (odměřené množství barvy zakápneme alkoholem).
Lze s ní barvit polevy,...
Glukózový sirup je sladilo, které se používá v potravinářství, zejména při výrobě cukrovinek, pečiva a dalších sladkých pokrmů.
Sirup je známý svou schopností zlepšovat...
Puding Dr. Oetker Naturamyl v sobě spojuje tradiční českou chuť Naturamyl a vysokou kvalitu Dr. Oetker.
Puding je vyroben z pečlivě kontrolovaných surovin.
Fondánová poleva je speciální druh sladké polevy určený především pro zdobení tradičních českých výrobků, jako jsou věnečky, větrníky nebo různé druhy pečiva.
Po nanesení...
Hliníková forma je specifická forma na pečení , která je vyrobená z hliníku.
Tato forma je určená pro přípravu dortů nebo jiných sladkostí s tematickým vzhledem, a je...
Univerzální Cukrářská hmota s jemnou vanilkovou příchutí, ideální pro potahování dortů i modelování dekorací.
Má sametově hladkou strukturu, je pružná, nelepí se a snadno se...
Kombinace extraktu z vanilky Bourbon s mletým vanilkovým luskem.
Dodá všem zákuskům, dezertům, zmrzlinám i nápojům neopakovatelnou chuť a vůni pravé vanilky Bourbon.
Aroma do potravin je univerzální a muže být použito v široké škále aplikací, včetně pečení, přípravy dezertů, zmrzlin, nápojů nebo dokonce i v omáčkách a marinádách.
Díky své...
Gelová barva je koncentrované barvivo používané v kuchyni k barvení potravin a dezertů, jako jsou dorty, krémy, polevy, těsta, fondány, marcipán nebo nápoje.
Na rozdíl od...