Jedlá krajka 3 ks Černá (více variant)

Kód: 969/C.1 969/C.2 Zvolte variantu
Neohodnoceno
160 Kč 53,33 Kč / 1 ks 53,33 Kč / 1 ks
Vyprodáno Vyprodáno Zvolte variantu
Varianta

Jedlá krajka je dekorativní prvek používaný při zdobení dortů a dalších cukrářských výrobků.

Krajka je jemná a detailní což dodává dortu elegantní a sofistikovaný vzhled.

Krajka se snadno aplikuje na povrch dortu pomocí vody nebo jedlého lepidla, a může být použita na okrajích dortů, kolem spodní části nebo vrchní části jako hlavní dekorační prvek.

Detailní informace

Vyzvednutí na prodejně
Vyzvednutí ZDARMA
Na prodejně
Doprava zdarma nad 1 500,-
Doprava zdarma
Při nákupu nad 1 500,-

Detailní popis produktu

Jedlá krajka je dekorativní prvek používaný při zdobení dortů a dalších cukrářských výrobků.

Krajka je jemná a detailní což dodává dortu elegantní a sofistikovaný vzhled.

Krajka se snadno aplikuje na povrch dortu pomocí vody nebo jedlého lepidla, a může být použita na okrajích dortů, kolem spodní části nebo vrchní části jako hlavní dekorační prvek.

Jedlá krajka je ideální volbou pro profesionální i domácí cukráře, kteří chtějí dodat svým výtvorům luxusní a profesionální vzhled bez náročného ručního zdobení.

Balení obsahuje 3 ks (vyjde na celý dort)

 

Rozměry:

  120cm (3ks x 40cm), Šířka: 9 cm

 

 

Složení: 

Kukuřičný škrob, fruktoza, bramborový sirup, stabilizátor - Pectin, glycerin, emulgátor E433, zahušťovsdlo E412, jahodové potravinové aroma, potravinářská barva E170

 

Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1465 kJ/50 kcal
Tuky: 2 g
Sacharidy: 83 g
Bílkoviny: 0 g
Sůl: 0g

 

 

Skladování:

Na tmavém místě při teplotě 0-25 °C

 

Distributor: Dominik Kanaet K-Konditorei, Obrancov Mieru 347/1, 01841 Dubnica nad Váhom

Země původu: Slovensko

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Posypy, zdobení a dekorace
EAN: Zvolte variantu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

UPOZORNĚNÍ!

20.12.2025 - 5.1.2026 - Dovolená

Objednávky přijaté od 19.12. 11:00 odesíláme v PONDĚLÍ 5.12.2026.

Rozumím