Tradiční želírovací prášek určený na výrobu džemů, marmelád i želé.
Poměr ovoce : cukr je 1 000g ovoce na 1 150g cukru, tedy hotový produkt obsahuje cca 50% ovoce....
Práškový želírovací prostředek určený na přípravu džemů, marmelád a želé.
Poměr ovoce k cukru je 2:1 - na 1 000g ovoce stačí 500g cukru, čímž hotový džem obsahuje cca 66%...
Prášková směs určená k přípravě domácích džemů, marmelád a želé.
Poměr ovoce k cukru je 3:1 - tedy 1 000g ovoce a pouze 350g cukru.
Díky vysokému podílu ovoce (až 73%) si...
Stejně jako precizní dortík potřebuje správný základ, i náš e-shop potřebuje cookies. Pomáhá nám vyladit tvůj nákupní zážitek k dokonalosti. Více informací zde.